Előfizetői tartalom

Nagyot mentek az amerikai indexek

Portfolio
Elsősorban a portugál bankrendszerből érkező hír miatt pánikhangulat lett úrrá a befektetőkön. A nyugat-európai indexek értéke mintegy másfél százalékkal került lejjebb, és az amerikai piacokon is jelentősen az előző napi zárószintek alatt indult a kereskedés igaz, a tengerentúli benchmarkoknak a nyitást követően sikerült javítaniuk a teljesítményükön. A befektetők ebben a pesszimizmusban újra megtalálták az aranyat, melynek árfolyama mérsékelten emelkedett.

2014. július 10. 22:11 Megosztás A végére már elfogyott a szufla Hiába érkezett egy újabb jó adat az amerikai munkaerőpiacról, a befektetőkön a pánik lett úrrá, miután kiderült, hogy a legnagyobb portugál bank fizetési nehézségekkel küszködik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés