Előfizetői tartalom

Nehéz lesz így elhibázni a 10 milliós célt

Portfolio
A Volkswagen jól teljesít idén, annak ellenére értékesítettek a németek közel 5 millió járművet, hogy láthatóan több régióban is komoly kihívásokkal kell megküzdeniük. Mindezek ellenére a menedzsment optimista az év második felében várható eladásokkal kapcsolatban. Így egyre valószínűbb, hogy a németek valóban már idén elérhetik a 10 milliós álomhatárt, amit 4 évvel későbbre terveztek.

A Volkswagen tovább halad a kijelölt úton, az év első hat hónapjában közel 5 millió gépjárművet értékesítettek világszerte, ami 5,9 százalékos növekedést jelentett. Ezt az adatot látva érthető, hogy a németek miért nem kezelik már a 10 milliós értékesítést kiemelt céljukként (2018-ra volt korábban kitűzve ez az eladási darabszám) és miért kerültek olyan tényezők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés