Előfizetői tartalom

Az új őrület hamarosan berobban a járműveinkbe

Az utóbbi időben megállíthatatlan a telekommunikációs, navigációs és szórakoztató-rendszerek térnyerése a gépjárműiparban, így egyre nagyobb hangsúlyt kap mindezek felhasználóbarát megjelenítése. A legújabb trend a TFT kijelzők alkalmazása, melyek a közeljövőben kiszoríthatják az analóg mutatókat, felület biztosítva ezzel rengeteg plusz információ és alkalmazás eléréséhez egy digitális műszerfal keretében. Látják ezt a vezető autógyártók is, sorra rukkolnak elő olyan modellekkel, amiben már ezt a technológiát alkalmazzák. Legutóbb a Volkswagen leplezte le TFT kijelzővel szerelt ragadozóját, a nyolcadik generációs Passatot.

Hódít a TFT kijelző a járművekben. A digitális műszerfal az új őrület A kijelzők már életünk szerves részét képezik, ott lapulnak a zsebünkben, a táskánkban, mindenhol találkozunk velük a hétköznapjaink során. Így nem meglepő, hogy a telekommunikációs, navigációs és szórakoztató-rendszerek előretörésével egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a járműiparban is....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés