Előfizetői tartalom

Ezreket tesz az utcára a Microsoft

Portfolio
Öt éve nem látott elbocsátásra készül a Microsoft, sőt, akár története legnagyobb leépítése jöhet a cégnél. Az elbocsátások a Nokia telefongyártó üzletágának felvásárlásával állnak összefüggésben, lapértesülések szerint elsősorban a Nokia dolgozóit érintheti. Utoljára 2009-ben jelentett be komoly leépítést a Microsoft, akkor közel hatezer dolgozójától vált meg.

Nagy elbocsátásra készül a Microsoft Jelentős elbocsátásra készül a Microsoft, amit a héten jelenthet be. A hírek szerint a leépítés 2009 óta nem látott mértékű lesz, akkor 5800 dolgozójától vált meg a szoftvergyártó. Akár felül is múlhatja az akkori leépítést és így minden idők legnagyobb elbocsátása jöhet a Microsoftnál. Mi az ok? A lépés a Nokia mobilgyártó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés