Előfizetői tartalom

Jó negyedéves eredményekben bíznak a befektetők (Quaestor)

Portfolio
Bár már múlt héten megkezdődött a második negyedéves amerikai gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, ettől a héttől kezdődően indul csak be igazán, minden napra jut legalább egy komolyabb vállalat, mely közzéteszi számait. Elsősorban az S&P 500 két legnagyobb szektorára, a technológiai, valamint a pénzügyi ágra lesz érdemes figyelni, a csalódást keltő első negyedév után pedig a piac talán a szokásosnál is magasabb elvárásokat támasztott a vállalatok felé.

Az S&P 500 tíz szektora közül a legnagyobb piaci kapitalizációval a technológiai szektor rendelkezik, innen érdemes kiemelni a Google és az IBM csütörtöki, valamint az Intel keddi gyorsjelentését. A várakozások szerint a technológiai cégek átlagon felüli növekedést fognak mutatni az S&P 500 többi komponenséhez képest, a FactSet a nyereség 7,3%-os emelkedését becsüli ebben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés