Előfizetői tartalom

Nő lehet idén Magyarország legjobb kamionsofőrje?

Portfolio
Megvan az első női jelentkező az idei 5 tengelyen - biztos kézzel! közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai megmérettetésre, aki büszkén képviseli majd a gyengébbik nemet a férfias küzdelemben. A jelentkezés már javában zajlik a versenyre, amelynek tétje nem kicsi, hiszen a legjobb kamionost 1 millió forinttal jutalmazza a NiT Hungary, azaz a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete és az ORFK-OBB.

A végső győztes akár egy hölgy is lehet 2014-ben. Élre törnek a kamionos hölgyek ebben a kifejezetten férfias szakmában, hogy bebizonyítsák ők is képesek helytállni az 5 tengelyen - biztos kézzel! megmérettetésen, megmutatva, hogy nincs lehetetlen, egy nő is lehet Magyarország legjobb kamionsofőrje. Bari Gyöngyi az első női versenyző, aki már lassan 20 éve dolgozik kitartóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés