Előfizetői tartalom

Lezuhant utasszállító miatt pánikoltak a befektetők

Portfolio
Több makroadat is napvilágot látott a tengerentúlon csütörtökön, ezek azonban eltörpültek az ukrajnai események mellett. A vezető részvényindexek Amerikában 0,9-1,4%-os esést szenvedtek el, mert kiderült, lezuhant egy utasszállító repülőgép az ukrajnai Donyeck megyében. Meg nem erősített hírek szerint lelőtték a 295 utast szállító gépet, és ez okozta a katasztrófát. A befektetők kockázatvállalási hajlandósága nagyot esett a nap folyamán, sokan a profitrealizálást választották.

2014. július 17. 22:08 Megosztás Eladói hullám söpört végig Amerikában A maláj gép ukrajnai katasztrófája meghozta a részvénypiacokra az esést, a csütörtöki kereskedésben nem is volt kérdés az irány, csak az, hogy mekkora lesz mínusz a végére....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés