Előfizetői tartalom

Az Audi menti meg Komáromot?

Portfolio
A tegnap bejelentett komáromi Nokia-döntés hatására Komárom-Esztergom-megye gazdasági súlya az ország GDP-jében tovább csökkenhet és akár egyharmaddal is megugraszthatja a megyei munkanélküliek számát. Reménysugár lehet azonban az elbocsátásra váró mintegy 1800 dolgozónak, hogy a Portfolio kérdésére az Audi Motor Hungária Kft. kommunikációs igazgatója azt mondta: rövid időn belül felveszik a kapcsolatot a Nokia képviselőivel, "akikkel minden bizonnyal megtaláljuk annak a lehetőségét, hogy attraktív ajánlatot tegyünk a megfelelően szakképzett munkaerő számára". Más reménysugarak is látszanak.

A legnagyobb elbocsátások közé tartozik Az utóbbi évek egyik legnagyobb csoportos leépítését hajthatja végre őszig a Nokia a komáromi gyárban, hiszen a jelenlegi mintegy 1800 fős dolgozói közösségnek téltől már nem lesz munkája, a gyárbezárás pedig a beszállítókkal, alvállalkozókkal együtt több, mint 2000 ember megélhetésére közvetlenül is negatívan hat. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés