Előfizetői tartalom

Az átgondolt szabályokra mindenkinek szüksége van

Portfolio
Egy, az európai szállítmányozó iparról készített új felmérésből kiderül, hogy az Unióban működő teherautó-flották számára alapvető fontosságú a szabályozási rendszer. A nyolc európai piacon mintegy 600 flottamenedzser részvételével készült kutatás szerint a szabályozásoknak rendkívül nagy szerepe van a flották nyereségessége és fenntarthatósága szempontjából.

A flottamenedzserek az üzemanyagköltségek után az előírások hatását emelték ki leggyakrabban, mint fontos tényezőt. Ez elsődlegesen a kisebb flották esetében érzékelhető - a 20-50 teherautóval rendelkező flották negyede nyilatkozott úgy, hogy az üzemanyag-költségek után az Európai Uniós szabályozások vannak legnagyobb hatással üzleti tevékenységükre. Emellett a munkaerő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés