Előfizetői tartalom

A Pumát is hajtotta a vb-láz

Portfolio
Igen kelendőek voltak a Puma vb-re tervezett egyes termékei, így ennek köszönhetően devizahatásoktól tisztítva emelkedő bevételekről számolt be a vállalat a ma közzétett negyedéves gyorsjelentésében, sőt az üzemi eredmény soron az elemzői várakozásokat is sikerült felülteljesítenie a társaságnak. A részvények közel 2 százalékos erősödéssel reagáltak a gyorsjelentésre.

Bár a menedzsment várakozása felett alakultak a futball világbajnoksághoz kapcsolódó mez- és cipőértékesítések, a Puma bevétel soron közel 6 százalékos visszaesésről számolt be. A devizaárfolyam-hatástól (többek között a török, az orosz, a dél-afrikai, az indiai és a japán deviza is gyengült a vizsgált negyedévben) tisztítva azonban közel 1 százalékos emelkedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés