Előfizetői tartalom

Kiszáll a HVG-ből a nagytulajdonos

Portfolio
Közleményt adott ki szerdán a HVG kiadó, mely szerint a Funke Csoport többségi tulajdonos tárgyalásokat folytat a kisebbségi részvényessel (Szerkesztőségi Vagyonkezelő Zrt.) a tulajdonosi struktúra átalakításáról. További részleteket nem közölt a kiadó, így az új tulajdonosi struktúra sem ismert. A cél a műhelyek (print és online) tevékenységének szoros összehangolása.

"A német Funke Csoport azt követően, hogy közel 1 milliárd eurós befektetéssel megvásárolta Németországban az Axel Springer Kiadó regionális lapjait, valamint női és tévémagazinjait, felülvizsgálja, hogy mely régiókban kívánja továbbra is fenntartani tevékenységét. Mindez kelet-európai, ezen belül magyarországi piaci jelenlétének újragondolását jelenti. A Funke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés