Előfizetői tartalom

Eladói hullám söpört végig az amerikai tőzsdéken

Portfolio
A hónap végi eladási hullámot a tegnapi Fed-döntés mellett a Chicagoi beszerzési menedzser index legfrissebb adata is támogatja. Az amerikai munkaerőpiaci adat ugyan valamivel jobb lett a vártnál, de emiatt attól tarthatnak a befektetők, hogy előbb emel kamatot a Fed. Nyugat-Európa tőzsdéin a kiábrándító munkaerőpiaci adatokra az eladók vették tűz alá a piacot, a peszsimista hangulat átgyűrűzött a tengerentúlra is. A vezető amerikai indexek kivétel nélkül közel 2 százalékos, vagy e fölötti mínuszban zárták a napot.

2014. július 31. 22:02 Megosztás 2 százalékos bukó lett a vége Nyugat-Európa után az amerikai parketteken is az eladók vették kezükbe az irányítást, a vezető amerikai indexek közül a Dow 1,9, az S&P 500 2, a Nasdaq 2,1 százalékot zuhant. A Dow...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés