Előfizetői tartalom

Ez az igazi rezsicsökkentés - Olcsóbb mobilozást mindenkinek!

Xavier Niel nem kispályázik: az internetpiac átalakítása után a mobilpiacot is szétverte Franciaországban, elképesztően kedvező ajánlataival a Free Mobile nevű cége a nulláról indulva mára a piac hetedét birtokolja, a nagy szolgáltatók üzletét olyan szinten rontja, hogy azok a Free betiltását kérték a hatóságoktól, és már a kormány is felszólalt a cég agresszív terjeszkedése ellen. De ki ez az ember, és mit művelnek az általa vezetett cégek, amelyektől már nem csak Franciaországban, de az Egyesült Államokban is félnek?

Jöttek, láttak, szétvertek mindent Az Iliad nevű francia távközlési cég Free márkanév alatt már több mint egy évtizede nyújt vezetékes távközlési szolgáltatást Franciaországban, az elmúlt években szépen növelte ügyféltáborát, piaci részesedése tavaly év végére 23 százalékra hízott. Ezzel azonban nem elégedtek meg, 2012-ben a versenytársak nem kis ijedtségére...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái