Előfizetői tartalom

Fotelből lehet kamion- és buszvezetést tanulni

Portfolio
Az A (motorkerékpár) és a B-kategóriás, tehát 3500 kg-nál kisebb össztömegű járművek - jellemzően a személyautók és a kishaszonjárművek - vezetéséhez elengedhetetlen jogosítvány megszerzésében már évek óta aktív szerep jut a távoktatásnak. Mostantól a foglalkozásszerűen járművet vezetők, azaz a nehéz teherjárművek, autóbuszok irányítói is hasonló módon, távoktatás segítségével sajátíthatják el a - hatóságok szerint a - munkájukhoz szükséges elméleti ismereteket.

Az online generációt megszólító, két évvel ezelőtt indult modern elméleti oktatási rendszer eddig csak személygépkocsira és a különböző motorkerékpár kategóriákra szóló jogosítvány megszerzésére készítette fel a tanulókat, illetve a GKI képzésben (autóbusz- és tehergépkocsi vezetők alap- és továbbképző szaktanfolyamai) volt elérhető. Az eddigi tapasztalok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés