Előfizetői tartalom

A profi megmondta: a partynak vége!

Portfolio
A Barclays amerikai részvénypiaci stratégája, Jonathan Glionnan egy 34 oldalas elemzést adott ki "Útban az alacsonyabb hozamok felé" címmel, tette mindezt azt követően, hogy az elmúlt években elképesztő profitot lehetett elérni az amerikai tőzsdéken. Az S&P 500 érétke a 2009. márciusi mélypontja óta 190 százalékot, míg 2012 eleje óta 50 százalékot erősödött, de a jövő vélhetően nem lesz ennyire rózsás - írja a Business Insider.

A legtöbb amerikai részvény árfolyama jelentős erősödésen ment keresztül az elmúlt öt évben, vagyis kiheverték a 2008-as válság okozta sokkot és az európai adósságválság által generált pánikot, ráadásul az S&P 500 értéke úgy ment új csúcsra, hogy a Fed ugyan még alkalmazza az eszközvásárlási programját, de annak keretösszegét folyamatosan csökkentette (majd hamarosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés