Előfizetői tartalom

A ThyssenKrupp mosolyt csalt a befektetők arcára

Portfolio
A ThyssenKrupp a vártnál erősebb harmadik negyedéves számokat tett közzé ma hajnalban: üzemi eredménye közel háromszorozódott több tényező együttes hatására és a tavalyi veszteség után idén pozitív szám született a nettó eredménysoron. Mindezeket figyelembe véve a menedzsment a korábbinál optimistább várakozásokat fogalmazott meg a szeptemberben záródó üzleti évükkel kapcsolatban.

A ThyssenKrup árbevétele 10,1 milliárd euró volt a harmadik negyedévben, ami 8 százalékos növekedést jelentett A jó szereplésben meghatározó volt az alkatrész (azon belül is a járműipari alkatrészek) gyártás Az egyszeri tételektől tisztított üzemi eredmény 398 millió euró volt, ami közel háromszor nagyobb, mint az egy évvel korábbi érték és magasabb az elemzői várakozásoknál Ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés