Előfizetői tartalom

Megitta a levét a gyenge forintnak a Danubius

Portfolio
Üzemi eredmény sorig jól teljesített a Danubius a pénteken közzétett második negyedéves gyorsjelentése szerint. A pénzügyi eredmény soron elkönyvelt veszteség miatt azonban az adózás előtti eredmény már csökkent az egy évvel ezelőtti időszakhoz képest. Bár a szektor fundamentumai javulnak, a menedzsment ezúttal is felhívta a figyelmet az orosz-ukrán konfliktusnak a társaság operációjára gyakorolt veszélyeire.

Az üzemi eredmény sorig jól teljesített a Danubius A pénzügyi eredmény a gyengébb forint miatt azonban erodálta a növekvő bevételek pozitív hatását Így az adózás előtti eredmény 15 százalékkal esett A részvények továbbra is könyvszerinti érték alatt forognak, ám az illikvid piac miatt a részvényárfolyam esetleges emelkedése korlátozott lehet A Danubius péntek piaczárást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés