Előfizetői tartalom

Ebben a vállalatban is nagy lehetőséget lát Carl Icahn

Portfolio
Nem pihen a neves aktivista befektető, és bár az elmúlt hónapokban több vállalattal kapcsolatba került, most egy újabb társaságot szemelt ki magának Carl Icahn. A guru a benyújtott dokumentumok szerint a második negyedév végén közel 8,5 százalékos részesedéssel rendelkezett az autókölcsönzéssel és lízingeléssel foglalkozó Hertzben.

Újabb vállalatot szemelt ki magának az aktivista befektető, Carl Icahn. A második negyedév végi helyzetet tükröző dokumentumok szerint Icahn 38,8 millió darab részvénnyel, azaz mintegy 8,5 százalékos részesedéssel rendelkezett a Hertzben, melyért összesen 470,5 millió dollárt fizetett. A befektető nem titkolt célja, hogy nyomást gyakoroljon a társaság menedzsmentjére....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés