FONTOS Válságban az autóipar, hatalmas a zuhanás
 
Előfizetői tartalom

Buffett is beszállna a hamburger-üzletbe

Portfolio
Warren Buffett beszállna a Tim Hortons felvásárlásának finanszírozásába - írja a Marketwatch meg nem nevezett forrásokra hivatkozva. Tegnap röppentek fel a spekulációk, miszerint a Burger King megvenné a kávékra és fánkokra specializálódott gyorsétterem-láncot, amit a befektetők örömmel fogadtak, mind a két cég részvényei 20%-os pluszba ugrottak a tegnapi kereskedésben.

Hamarosan bejelentik a felvásárlást Egy-két napon belül bejelenti a Burger King a Tim Hortons felvásárlását a piaci pletykák szerint. A tranzakció értéke elérheti a 10 milliárd dollárt, ennek finanszírozásában pedig Warren Buffett is szerepet vállalhat. Egyelőre még ez nem biztos, a tárgyalások folyamatban vannak jelenleg is. De az ügyhöz közel álló források szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés