Előfizetői tartalom

Máris milliárdosok a SnapChat huszonéves alapítói

Portfolio
Bekerült a SnapChat a világ legnagyobb startupjai közé, a legutóbbi befektetés ugyanis már 10 milliárd dollárra értékelte a céget - tudta meg a The Wall Street Journal. A magától törlődő üzeneteket kínáló chatszolgáltató vállalatot tavaly még 3-4 milliárd dollárért akarta megvenni a Google és a Facebook. Ezzel a SnapChat huszonéves alapítói is bekerültek a fiatal internetmilliárdosok közé.

10 milliárdot ér a SnapChat Sorban állnak a befektetők a SnapChat ajtaja előtt. Az elmúlt hónapokban számos lehetséges partnerrel tárgyalt a társaság, akik közül végül a Kleiner Perkins Caufield & Byers mellett döntött. A befektetés olyan ár mellett történt, amivel 10 milliárd dollárra értékelték a gyors növekedést mutató startupot. A hírek szerint 20 millió dollárt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés