Előfizetői tartalom

Tőzsdére megy a startup - Sikersztori lesz vagy bukta?

Portfolio
Tőzsdére készül a Lending Club, egy személyek közötti online hitelezést lehetővé tevő amerikai startup. Az IPO-hoz szükséges dokumentumok egy részét már be is adták az amerikai értékpapír-felügyelethez. A vállalatnál 500 millió dollárnyi friss tőkét remélnek a tranzakcióból, amelyből terjeszkedésre és adósságok visszafizetésére költenének a legtöbbet.

Tőzsdére megy a Lending Club, egy olyan amerikai cég, amely személyek közötti online hitelezést tesz lehetővé. Az IPO lebonyolításához szükséges kérelmet mér beadták az amerikai értékpapír-felügyeletnek. A cég a Financial Times értesülése szerint a saját értékét 5 milliárd dollárra taksálja, és az IPO-ból körülbelül 500 millió dollárnyi friss tőkére számítanak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés