Előfizetői tartalom

Valamire készül ma a Samsung

Portfolio
Pénteken veszi kezdetét Európa legnagyobb fogyasztói elektronikai kiállítása Berlinben, az IFA, amin a technológia szektor olyan szereplői, mint a Samsung mutatják be az újdonságaikat. A várakozások szerint az "okoskütyük" körül foroghat most a rendezvény, akárcsak amerikai változata, a Las Vegas-i CES januárban - írja a CNBC. Ma, még a kiállítás kezdetét megelőzően egy sajtóeseményt tart a Samsung, amin a legújabb Galaxy Note-ot mutathatja be. De mire számítsunk, mik lehetnek a legérdekesebb innovációk?

Indul a világ legnagyobb technológiai eseménye Idén szeptember 5-e és 10-e között Berlinben gyűlnek össze a technológia szektor nagyjai, pénteken ugyanis kezdetét veszi az éves fogyasztói elektronikai show, az IFA (Internationale Funkausstellung Berlin). Ez az európai megfelelője a minden év januárjában tartott Las Vegas-i CES-nek (Consumer Electronics Show) és a világ legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés