Előfizetői tartalom

26 milliárd dollárt is lehet bukni egy nap alatt

Portfolio
Az utóbbi napokban rekordmagasságba emelkedtek az Apple részvényei, a befektetők ugyanis izgatottan várják a közelgő nagy eseményt, amin leránthatják a leplet az új iPhone-ról. Tegnap viszont a Samsung rukkolt elő egy meglepő újítással, aminek hatására az Apple árfolyama 4%-ot zuhant. Ez egyben azt jelenti, hogy piaci kapitalizációja 26 milliárd dollárral csökkent.

Meglepő újítást jelentett be tegnap a Samsung, a társaság a Facebook által nemrég felvásárolt Oculus-szal szövetkezik, amely olyan szemüvegeket gyárt, ami a virtuális valóságba helyezi a felhasználókat a számítógépes játékok során. Samsung új kiegészítője, ami a Samsung Gear névre hallgat, a társaság ma bemutatott új "phablet"-jével, a Galaxy Note 4 készülékkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés