Előfizetői tartalom

10 cég, amelynél sok múlik az Apple jövő heti bejelentésén

Portfolio
Az iPhone-mánia nem csak az Apple-nél indított el sikersztorit, de a társaság beszállítói is profitáltak az elmúlt években abból, hogy elkapkodták a fogyasztók az Apple okostelefonjait. Jövő héten a társaság valamit biztosan bejelent, várhatóan okostelefonokat mutat be, ami így vagy úgy, de sok cégre hatással lehet.

Valamire készül az Apple Azt még nem lehet tudni, hogy mit, de valamit biztosan bejelent jövő héten kedden az Apple. Egy eseményre hívta meg a sajtó képviselőit szeptember 9-re, amikor a várakozások szerint új okostelefonokat és talán egy okosórát mutathat be a társaság. Egyelőre még semmi sem biztos, csak találgatások vannak. Mindenesetre az Apple befektetői bizakodva várják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés