Előfizetői tartalom

Egy negyedik ipari forradalom zajlik

Portfolio
Egy negyedik ipari forradalom zajlik jelenleg a technológiai innovációnak köszönhetően, ami előbb-utóbb minden iparágat át fog szőni - mondta el az SAP éves konferenciája, az SAP Forum Hungary keretein belül a társaság magyar ügyvezető igazgatója, Ablonczy Balázs. Hozzátette, hogy piaci lehetőséget lát abban, hogy a kormányzat szeretné az állami befolyást növelni minden területen, többek között az informatikában is.

Egy negyedik ipari forradalom zajlik Ma már nem igaz az, hogy az informatika egy kiszolgáló tevékenység, az informatika maga a biznisz - véli az SAP magyarországi ügyvezető igazgatója, Ablonczy Balázs. Aki nem gondolja át, hogy az üzleti modelljét hogyan tudja átalakítani a technológiának köszönhetően, akkor majd más megteszi helyette és piacot veszíthetnek. Ez egy negyedik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés