Előfizetői tartalom

Az Audi közelít a piros zónához

Portfolio
Elkészült a 100 000. autó a 2013-as sorozatgyártás megkezdése óta az Audi Hungaria új járműgyárában: a jubileumi modell, egy gleccserfehér Audi S3 Limousine ma gördült le a gyártósorról. A piros belső dizájnnal kialakított autót egy Győrben gyártott 2,0 literes TFSI motor hajtja, és az Egyesült Államokban talált gazdára. Magas fordulatszámon - közel a piros zónához - a győri járműgyártás, miközben az éves kapacitás is 160 000 autóra emelkedett.

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. tavaly június óta gyártja az Audi A3 Limousine-t, október óta az A3 Cabriolet modellt és néhány hete az Audi TT új generációját. A modellek iránti nagy keresletnek köszönhetően a vállalat augusztusban bevezette a harmadik műszakot a járműgyártásban."Az új gyárban elkészült 100 000 autó fontos mérföldkő az Audi Hungaria sikertörténetében“...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés