Előfizetői tartalom

Hamarosan bezárnak az üzletek?

Fekete Beatrix, London
A technológiai változásoknak, a mobilizációnak köszönhetően folyamatosan változnak a vásárlási szokások a világban. A " negyedik ipari forradalom" a kiskereskedelemben is zajlik és ez a trend nem áll meg. 2020-ra 50 milliárd "csatlakoztatott eszköz" lesz a világban, ennek megfelelően pedig maga a vásárlás is átalakul - mondta el az SAP kiskereskedelmi üzletágának vezetője, Pat Bakey a cég "Experience the Future of Shopping" rendezvényén. És hogy mi köze az SAP-nak a kiskereskedelemhez? A válasz a big data és a valós idejű platform.

Milyen trendek bontakoznak ki a kiskereskedelemben a technológiai változásoknak köszönhetően? Hogyan lehet ezeket a trendeket meglovagolni? Kik lesznek a vezetők és kik lesznek a lemaradók? Többek között ezekre a kérdésekre próbál meg válaszolni Pat Bakey, az SAP kiskereskedelmi üzletágának vezetője a cég londoni "Experience the Future of Shopping" rendezvényén. Átalakul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés