Előfizetői tartalom

Jöhetnek az i-modellek!

Hámor Iván
Hosszas hezitálás után megszületett a döntés, 2014. november 1-jétől a BMW Group Magyarországon is elérhetővé teszi ügyfelei számára a BMW i-modelleket. A hazai piac, az infrastrukturális háttér jelenlegi állapota és jövőbeni fejlődési üteme miatt sokáig kérdés volt, hogy ha egyáltalán bevezetésre is kerül, akkor is mikor a BMW elektromos autóit takaró i-modellcsalád. A BMW i3 teljesen elektromos és a BMW i8 hibridhajtású autókat elsőként a Wallis Motor Duna budapesti márkakereskedésében lehet megrendelni, ahol egy 100 m2-es területű BMW i szalonrészen két, csak az i modellekkel foglalkozó munkatárs, köztük egy az érdeklődőknek részletes termékinformációt átadó ún. "Product Genius" szolgálja ki az igényeket.

Sőt, a 2001-ben nyílt és pár hete teljes körűen felújított Könyves Kálmán körúti szalon mellett hamarosan egy mobil kereskedelmi csatornán keresztül Magyarország teljes területén elérhetővé válnak az innovatív személyautók: az ügyfelek, az erre hivatott ügynökkel egyeztetve, otthonuk vagy munkahelyük közelében próbálhatják ki a BMW i termékeket, illetve a vásárlásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés