Előfizetői tartalom

Több ezer fős kiberhadsereget állít fel Amerika

MTI
Az Egyesült Államok Kibernetikai Parancsnoksága 2016-ban éri majd el teljes harcképességét, akkorra 6200 munkatársa lesz - jelentette ki kedden Washingtonban Michael Rogers tengernagy, a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) igazgatója, aki egyben az amerikai kibernetikai védelemért és hadműveletért felelős parancsnokság vezetője is.

"Tudatában kell lennünk annak, hogy informatikai rendszereink kollektíven különböző szereplők támadásainak vannak kitéve, akiknek különböző érdekük fűződik ahhoz, hogy ezekbe a rendszerekbe be tudjanak hatolni" - mondta egy washingtoni kibernetikai konferencián. Rogers rámutatott, hogy minden konfliktus forgatókönyvének egyre nagyobb mértékben van kibernetikai vonatkozása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés