Előfizetői tartalom

Tízmilliárdokba fáj majd az új "rezsiszolgáltató"?

A rezsicsökkentés folytatásának, megtartásának eszközeként a kormány már egy ideje egy új állami szolgáltató létrehozásáról beszél. Nem igazán látszik azonban, hogy az új, "nonprofit" elven működő szolgáltató miként lesz képes jobb árakat hozni a hazai fogyasztóknak, illetve hogy ha sikerül is az egész lakosságot rákötni az állami cégre, akkor abba miként nem kell majd minden évben - adófizetői pénzből - tízmilliárdokat beletolni.

Szerdán Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője az InfóRádióban beszélt a kormány következő rezsiügyi terveiről. Habár a politikus sok új információt nem közölt, megerősítette azt a korábbi elképzelést, ami szerint a kormány nonprofit elven működő állami szolgáltatókat akar létrehozni. Rogán Antal két "rezsiszolgáltató" létrehozásáról beszélt, az egyik a hagyományos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés