Előfizetői tartalom

Tőzsdén az Alibaba, indul a kereskedés!

Portfolio
Bejöttek az Alibaba menedzsmentjének legoptimistább várakozásai, a megcélzott ársáv tetején keltek el a társaság részvényei a tegnap zárult elsődleges részvénykibocsátás során. Ezzel 168 milliárd dolláros piaci kapitalizációjú cég lesz az Alibaba, nagyobb, mint amerikai versenytársa, az Amazon. A vállalat részvényeivel ma indul a kereskedés az New York-i tőzsdén. A befektetési sztori meggyőző, de vannak érdekességek a cégben, amik elrettenthetik a befektetőket.

Téged is érdekel az év tőzsdei sztorija? Akkor gyere és nyiss Portfolio Trader számlát és kereskedj már péntektől Alibaba-részvényekkel!Kapcsolódó cikkünk2014.09.18Öt érdekesség, amit tudni kell az év tőzsdei sztorijáról68 dolláron mentek el az Alibaba-részvények Tegnap lezárult az év tőzsdei kibocsátása. Az Alibaba részvényei 68 dolláron keltek el, ami a megcélzott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés