Előfizetői tartalom

FHB: beindult a lakáshitelezés

Portfolio
Meglódult a lakáshitelezés, sokan érdeklődnek, és többen vásárolnak, ami egyrészt az alacsony kamatoknak köszönhető, másrészt az elhalasztott lakásvásárlásoknak már itt van az ideje - mondta az FHB Bank vezérigazgató-helyettese az InfoRádiónak. Tokodi Gábor hozzátette: emellett a lakásépítéseknél is egyértelmű pozitív jelek láthatóak.

A hitelezés oldalán az ügyféligények számának jelentős növekedését tapasztaltuk, már fél-egy éves időszakra visszatekintve - mondta az InfoRádiónak az FHB Bank vezérigazgató-helyettese. Tokodi Gábor hozzátette: most azonban azt látjuk, hogy megjelentek a 2014 év első félévi építési, illetve építés engedély-kiadási adatok. Ebből az a jó hír látszik, hogy 2013-hoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés