Előfizetői tartalom

Lenyúlásból milliárdosok - Ezek a srácok megcsinálták

Másold le azt, amit a Groupon, az eBay, a Facebook, az Amazon, az Airbnb vagy a Pinterest csinál, csomagold be egy kicsit másként, és add el jó sok országban. Nagyjából ezt a stratégiát követték a Samwer testvérek, az elmúlt években hatalmas vállalatbirodalmat gyúrtak össze startupokból. A céget most tőzsdére viszik, ez lehet az év messze legnagyobb tőzsdei kibocsátása Németországban.

Jön az idei legnagyobb német tőzsdei kibocsátás Ma indul és október 7-ig tart az internetes startupokat építő német cég, a Rocket Internet részvényeinek jegyzése, a részvényekkel október 9-én lehet majd először kereskedni. A kibocsátásból a cég 1,6 milliárd euró forráshoz jut, amit elsősorban a további terjeszkedéshez használnak majd fel, újabb startupokat építenének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés