FONTOS Bejelentették: jön az új kínai vasúti beruházás
 
Előfizetői tartalom

Újabb veszély leselkedik a Tescóra

Portfolio
Napokkal a legújabb profit warning közzétételét megelőzően egy 3 milliárd font keretösszegű finanszírozási megállapodás is meghiúsult a Tescónál - számolt be a brit Financial Times. Az eredeti tervek szerint 15 pénzintézettel kötötte volna a rulírozó hitelkeret megállapodást a vállalat. Mindez könnyen további leminősítések vonhat maga után.

A Tescónak jelenleg is van ilyen típusú hitelkeret megállapodása érvényben, az azonban aligha jó hír, hogy nem tudtak új finanszírozási lehetőségekről megállapodni, hiszen ez csökkenti a vállalat pénzügyi rugalmasságát. Ez pedig könnyen leminősítéseket vonhat maga után, miután több hitelminősítő is leminősítést valószínűsítő figyelőlistára tette a kiskereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés