Előfizetői tartalom

Autók csak cégeknek - IAA 2014 Hannover

Hámor Iván
Az autókiállítások közül kétségkívül a személyautókat felvonultató seregszemlék kapják a nagyobb hírverést, azokról sokkal több híradás szól, mint a professzionális felhasználók számára rendezett haszonjárműves eseményekről. Pedig az utóbbiakon is rengeteg újdonságot és érdekességet mutatnak be a gyártók, melyek ügyfeleik számára azonnali, kézzelfogható és a legtöbb esetben költséget csökkentő, eredményességet javító eszközökben manifesztálódnak. Idén már a 65. haszonjármű kiállítást rendezik Hannoverben, melyen összesen 322 világpremier látható. A 2066 kiállító 45 országból érkezett. A Portfolio a legfontosabb újdonságokat gyűjtötte össze, melyek a hazai piacon is nagy jelentőséggel bírnak.

Fiat Professional Hannoverben a Fiat Professional 17 járművet állított ki, különleges hangsúlyt fektetve az új Ducato-ra, valamint az új Doblò világpremierjére. A német seregszemle tökéletes alkalmat kínál a márka valamennyi új termékének felfedezésére, s egyúttal el is indítja a teljes modellválaszték 2016-ig tartó maradéktalan megújítását. A stand sztárja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés