FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Beütnek a szankciók a hatalmas orosz sikernek?

Portfolio
A hétvégén Igor Szecsin, az orosz állami Rosneft vezérigazgatója hatalmas olajtalálatról számolt be a Kara-tengeren, ami ismét a figyelem középpontjába terelte az Északi-sarkkör alatt sejtett hatalmas szénhidrogén-vagyon témáját. Az oroszok szerint a térség több olajjal rendelkezhet, mint a Mexikói-öböl Amerikához tartozó része, azonban nyugati szakértők szerint az elmúlt hónapokban kivetett szankciók jelentősen korlátozzák majd az oroszok hozzáférését az ásványvagyonhoz.

Hatalmas "orosz" siker Komoly áttörést sikerült elérnie az "orosz olajiparnak" az elmúlt héten, amikor is olajat találtak a Kara-tenger alatt. Az Universitetskaya-1 nevű kút fúrása közben ért találatról Igor Szecsin, a Rosneft vezetője számolt be, miután két napos utazás után sikerült elérni a platformot. A találattal bizonyították, hogy a térségben olaj van. Annak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés