FONTOS Itt a friss GDP-adat, már nem stagnál a magyar gazdaság!
 
Előfizetői tartalom

Nem változtak a csatalkozási díjak a földgázellátásban

Portfolio
A földgázellátásról szóló törvény alapján a csatlakozási díjak szempontjainak és elemeinek megállapításával bővült a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnökének hatásköre október 1-től. Ezt megelőzően a csatlakozási keretrendszer meghatározása a miniszter hatáskörébe tartozott. A szeptember 29-i Magyar Közlönyben megjelent MEKH rendelet alapján nem változnak a csatlakozási díjak - olvasható a hivatal közleményében.

A földgázellátásról szóló törvény értelmében október 1-től a csatlakozási díjak meghatározásának szempontjait, a csatlakozási díjak elemeit, a csatlakozási díjakat és alkalmazásuk szabályait a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke állapítja meg. Ezt megelőzően a csatlakozási díjak meghatározásának szempontjait, valamint a díjak elemeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés