FONTOS Hatalmas meglepetés érkezett a magyar gazdaságból
 
Előfizetői tartalom

Lottóötössel ér fel ez az ember

Portfolio
A kötvénykirályként emlegetett Bill Gross egy hete határozta el kényszerűségből, hogy a 177 milliárd dolláros vagyont kezelő Janus Capitalhoz megy át. A Janus az 1990-es években igazi sikertörténet volt, a technológiai buborék és az agresszív részvénystratégia 2000-re Amerika hatodik legnagyobb alapkezelőjévé tette a céget. A buborék kipukkanása a társaságot is magával rántotta, és mivel az utóbbi egy évtizedben nem tudtak megújulni, lemaradtak a versenyben. A kötvényguru érkezése viszont teljesen megváltoztathatja a képet, szakértők szerint nagyobb tőkebeáramlás indulhat el, ami a cég árfolyamát is évek óta nem látott magasságba emelheti.

Portfolio Öngondoskodás 2014 Többek között erről és ehhez hasonló témákról is szó lesz az október 30-án megrendezésre kerülő Öngondoskodás konferenciánkon. Információ és jelentkezés Kalandos útja volt a Janusnak A Janus Capitalt 1969-ban alapította Thomas Bailey, az alapító szándékosan nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés