Előfizetői tartalom

Drágul az arany

Portfolio
A nap eleji kezdeti lelkesedés hamar elmúlt, nap közben lefordultak az amerikai indexek, jelenleg 0,3-0,6 százalékos mínuszban állnak a fontosabb amerikai részvényindexek. Az esésben az élen a kisebb kapitalizációjú részvények (Russell 2000 -0,6%) és a technológia szektor részvényei járnak. Az esés nem meglepő a múlt pénteki emelkedés után, a vártnál jóval erősebb amerikai munkaerőpiaci adatok megjelenését követően ugyanis közel 2 hónapja nem látott mértékben emelkedtek az amerikai tőzsdék. Ma a tőzsdék esésével párhuzamosan veszik a nemesfémeket a befektetők.

2014. október 06. 22:00 Megosztás Vegyes a kép A Dow és az S&P 500 a múlt heti záróértékéhez képest csak minimális mértékben mozdult el, a tech szektor és a kis kapitalizációjú cégeket tömörítő Russell 2000 viszont esett hétfőn. A részvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés