Előfizetői tartalom

Hogyan tovább a Norbi-részvényekkel?

Portfolio
Sikeresen zárult a Norbi Update Lowcarb Nyrt törzsrészvényeinek nyilvános értékesítése október 3-án, áll a társaság közleményében. A lejegyzett mennyiség a sáv alján alakult, ami egyrészt azt is jelenti, hogy a maximálisnál (840 millió forint) kevesebb forrás áll majd a társaság rendelkezésére a nemzetközi terjeszkedéshez, másrészt a Schóbert házaspár is a lehetségesnél jóval kisebb összeget tehet zsebre.

A sáv alján ment el a jegyzés A Kibocsátó minimum 800 ezer darab és maximum 2,2 millió darab részvényt ajánlott fel 990 forintos áron. A befektetők 831.764 darab törzsrészvényt jegyeztek le. A lejegyzett mennyiség összesen 823,5 millió forintnak felel meg. A teljes mennyiség közel 98 százalékát a BudaCashnél jegyezték le, a kibocsátásban résztvevő partnereknél minimális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés