Előfizetői tartalom

A Ford már látja a jövőt

Portfolio
A Ford arra számít, hogy globális értékesítési volumene 45-55%-kal fog emelkedni 2020-ra, ami körülbelül 9,4 millió járművet jelent. A vállalat az iparági átlaghoz képest gyorsabb növekedést tervez mind a volumen, mind az árbevétel tekintetében, és 2020-ig folyamatosan pozitív cash flow-t kíván generálni az autógyártásból, mindezt úgy, hogy az autógyártás tekintetében hozzávetőlegesen 8%-os árbevételarányos működési eredményt tervez elérni, hosszú távon is fenntartva a 8-9% közötti értéket.

A Ford felvázolta 2020-ra vonatkozó jövőképét, melynek része a globális járműértékesítés jelentős bővítése az árbevételarányos működési eredmény növelése mellett, valamint a földrajzilag kiegyenlítettebb profitmegoszlás. A Ford globális értékesítésének 45-55%-os bővítését tervezi 2020-ra. Ugyanebben az időszakban az autógyártás tekintetében a vállalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés