Előfizetői tartalom

Szelet vet, vihart arat az Audi?

Hámor Iván
Új, mesterséges szelek fújnak az Audi Hungaria győri telephelyén, ahol egyre nagyobb szerepet kap az autógyártás is. Mivel Győrben készítik a legtöbb vászontetős modellt - A3 és TT -, így azok zajszigetelése csak itt, a gyártás legutolsó fázisában ellenőrizhető. Ezt egy 1:1 méretű, tehát kész autót befogadni képes szélcsatornában lehet megtenni.

Az Audi meglevő területén saját beruházás keretében épített egy 250 négyzetméteres épületet, melyben - tekintettel a jövőre és a konszern közelben levő, más gyáraira - nem csak a helyben gyártott modellek, hanem pl. a pozsonyi egységben készülő Q7-es is elfér. "Az új szélcsatorna megnyitásával egy különösen hasznos eszköz áll rendelkezésünkre a minőségellenőrzés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés