Előfizetői tartalom

A 3D már a múlté, moziforradalmat pénzel a Google

Portfolio
Titkos, de annál nagyobb érdeklődéssel övezett projektnek lesz az első számú résztvevője a Google. Több neves szilícium-völgyi befektetővel együtt a "Magic Leap" nevű cégbe tesz pénzt, ami azt ígéri, hogy elhozza a "filmes valóságot". A Google élen jár az innovációban, tervezett már önmagát vezető autót, nemrég pedig egy mesterséges intelligenciát fejlesztő céget vett meg.

Titkos projektet pénzel a Google Titkos projektbe tesz pénzt a Google. A Re/Code technológiai blog szerint az amerikai internetes óriás lesz a legnagyobb résztvevője annak a tőkeemelésnek, amit a Magic Leap nevű cég kap egy befektetői konzorciumtól. Nem kis összegről van szó, hiszen csaknem 500 millió dollárnyi forrást szeretne most bevonni a cég. A Google mellett a technológia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés