Előfizetői tartalom

Másfélmillió kilométer után is kicsattanó formában

Portfolio
Nemrég egy igen különleges kis összejövetelnek adott helyszínt a Scania Hungária Kft. budapesti márkaszervize. A Ronix Trans Kft. tulajdonosai a műhely csapatával közösen azt ünnepelték, hogy legidősebb Scania R 420 nyerges vontatójuk futásteljesítménye elérte a másfél millió kilométert, és a jármű még mindig abszolút megbízhatóan, gazdaságosan lát el nemzetközi fuvarfeladatokat. Ebben persze a szakszerű karbantartásnak is nagy szerep jut.

A Ronix Trans Kft. és a Scania kapcsolata 2005-ben kezdődött egy tesztjármű kipróbálásával. Az R 420 Highline vontató üzemanyag-fogyasztásával és műszaki tartalmával is meggyőzte a cég tulajdonosait, akik egyébként is már sok jót hallottak szakmai körökben a Scaniák megbízhatóságáról. Mindezek alapján a vállalkozás 2006-ban a kipróbált tesztjárművel együtt tíz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés