Előfizetői tartalom

Megint készül valamivel este az Apple

Portfolio
Ma este ismét az Apple-re szegeződnek a szemek, az amerikai technológiai óriás magyar idő szerint 7-kor kezdi a sajtóeseményét. A várakozások szerint az új táblagépeiről rántja le a leplet, ami azonban sok meglepetést nem tartogathat, miután tegnap "véletlenül" kiszivárogtak az új készülékek képei az iTunes-használók számára. Ami érdekes lehet, az az új iPadek árazása.

Este 7-kor újra az Apple-ön a világ szeme Az egy hónappal ezelőtti, nagy figyelemmel övezett iPhone-bemutató után ma újabb eseményre készül az Apple. Magyar idő szerint este 7-kor veszi kezdetét a sajtótájékoztató, amin a várakozások szerint az új táblagépeiről ránthatja le a leplet a társaság. Maga a bejelentés sok újdonságot már minden bizonnyal nem tartalmaz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés