Előfizetői tartalom

Nem jó most kiskereskedelmi cégnek lenni

Portfolio
Egymás után érkeznek a rossz hírek a kiskereskedelmi szektor szereplőitől, ezúttal az amerikai Wal-Mart jelezte, hogy a korábban meghatározott árbevétel növekedése várhatóan nem fog teljesülni. Pár nappal ezelőtt pedig a Tescóval kapcsolatban jelent meg olyan elemzés, hogy jobban tenné, ha a hazai piacára koncentrálna és eladná több külföldi érdekeltségét.

A Wal-Mart ismét figyelmeztet Szerdán jelentette be az amerikai kiskereskedelmi lánc, hogy csökkenti az idei évre prognosztizált árbevétel növekedését: a korábbi 3-5 százalékos növekedés helyet most már csupán 2-3 százalékos növekedésre számítanak Ez elsősorban az erős dollár számlájára írható A Wal-Mart vezetője jelezte azt is, hogy az üzleti év során kevesebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés