Előfizetői tartalom

Hamarosan a Microsoft okosóráját is megvehetjük

Portfolio
Saját okosórát dobhat piacra heteken belül a Microsoft - tudta meg a Forbes. A hírek szerint a készülék több mobil platformon is működne, nem csak a Windows operációs rendszerrel felszerelt okostelefonokon. Az időzítés pont optimális lenne, tekintve, hogy a karácsonyi vásárlási szezon a legerősebb időszak a fogyasztási cikkeknek.

Nagy divat most okosórát fejleszteni és ebből a Microsoft sem maradhat ki. A Forbes értesülései szerint heteken belül piacra dobhatja okosóráját az amerikai szoftvergyártó, ami azért lesz különleges, mert több mobil platformon is működik majd, nem csak a Windows operációs rendszerrel felszerelt okostelefonokon. Az akkumulátor normál használat mellett akár két napig is bírhatja.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés