Előfizetői tartalom

Putyin 260 ezer forinttal támogatja az új autó vásárlást

Portfolio
Várhatóan 2015 végéig kiterjesztik Oroszországban az új járművek vásárlásnak támogatását, ami az eredeti tervek szerint 2014 végén került volna kivezetésre - erről Denis Manturov, az ország ipari és kereskedelmi minisztere beszélt. Oroszország még augusztusban 10 milliárd rubelt különít el abból a célból, hogy segítse az orosz-ukrán konfliktus miatt nehéz helyzetbe került autópiacát.

Oroszországban az új gépjárművek vásárlását támogató program a korábban tervezett 2014. decemberi céldátum helyett egészen 2015 végéig hatályban maradhat - erről Denis Manturov, az ország ipari és kereskedelmi minisztere beszélt Az orosz kormány augusztusban 10 milliárd rubelt (több mint 65 milliárd forint) különít el arra a célra, hogy ösztönözzék az új járművek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés