Előfizetői tartalom

Így jön ki az internetadó-matek?

Portfolio
Hétfő délután új hírek jelentek meg az internetadóval kapcsolatban: egészen délután 3-ig úgy tűnt, hogy minden előfizetés esetében 700 forintos felső korlátot vezetnének be. Ezzel számításaink szerint "csupán" 28 milliárd forint lenne az internet-szolgáltatók új terhe, ami persze nem új (csak a távközlési adó kiterjesztése) és nem is az emberek fizetik meg.

UPDATE: a Fidesz benyújtotta az internetadót módosító javaslatát, amelyben már szerepel az 5000 forintos felső korlát az üzleti előfizetők esetében. Ez a teljes bevételre vonatkozó számításokat is átírja, a fent említett 28 milliárd forintnál mindenképp nagyobb összeg jöhet be az új adóból. A módosítást részletesen itt olvashatják el:Kapcsolódó cikkünk2014.10.27Rogán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés