Előfizetői tartalom

Mattheisen: sokkoló, érthetetlen az internetadó!

Sokkoló, érthetetlen az internetadó (tudjuk, a távközlési adó kiterjesztése), minden szereplőt az adatforgalom korlátozására kényszerít, pedig a világ pont az ellenkező irányba megy, nyilatkozta a Portfolio-nak Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója, aki hozzátette, nem egészen újabb sarcra, inkább könnyítésekre számítottak, amikor a kormány az adópolitika felülvizsgálatáról beszélt. A Magyar Telekom álláspontja a netadóval kapcsolatban határozott és világos: a törvénytervezet visszavonását szeretnék elérni, és abban bíznak, hogy a döntéshozók megértik és elfogadják azokat az érveket, amiket a szakma képvisel. A Telekom a jogszabály-tervezetet egyelőre nem tekinti véglegesnek.

Portfolio: Már-már úgy tűnt, hogy a magyar kormány és a telekommunikációs cégek viszonya kezd javulni, erre szépen belerondított a képbe az internetadó. Christopher Mattheisen: Nagyon kellemetlen meglepetés volt ez, és valóban nem csak a Magyar Telekomnak, hanem általában a távközlési iparágnak. Értetlenül állunk az internetadó terve előtt, már csak azért is, mert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés