Előfizetői tartalom

Mattheisen: sokkoló, érthetetlen az internetadó!

Nagy Viktor
Sokkoló, érthetetlen az internetadó (tudjuk, a távközlési adó kiterjesztése), minden szereplőt az adatforgalom korlátozására kényszerít, pedig a világ pont az ellenkező irányba megy, nyilatkozta a Portfolio-nak Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója, aki hozzátette, nem egészen újabb sarcra, inkább könnyítésekre számítottak, amikor a kormány az adópolitika felülvizsgálatáról beszélt. A Magyar Telekom álláspontja a netadóval kapcsolatban határozott és világos: a törvénytervezet visszavonását szeretnék elérni, és abban bíznak, hogy a döntéshozók megértik és elfogadják azokat az érveket, amiket a szakma képvisel. A Telekom a jogszabály-tervezetet egyelőre nem tekinti véglegesnek.

Portfolio: Már-már úgy tűnt, hogy a magyar kormány és a telekommunikációs cégek viszonya kezd javulni, erre szépen belerondított a képbe az internetadó. Christopher Mattheisen: Nagyon kellemetlen meglepetés volt ez, és valóban nem csak a Magyar Telekomnak, hanem általában a távközlési iparágnak. Értetlenül állunk az internetadó terve előtt, már csak azért is, mert...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái